două persoană ating o tastatură

Consultanță proiecte

Te ghidăm către spații și soluții incluzive. Analizăm și creăm rapoarte de accesibilitate pentru spații, servicii, site-uri, apps, etc.

Propunem soluții în urma nevoilor identificate. Oferim servicii de consultanță în urma dialogului cu persoanele, companiile ori instituțiile care vor să creeze un mediu incluziv, fie că vorbim despre accesibilizarea unui spațiu, a unei platforme online ori a aplicațiilor. În serviciile noastre de consultanță plecăm de la idea că, în secolul XXI, pentru a produce incluziune la scară mare e nevoie de o schimbare îndreptată spre nevoile individuale.

Consultanță arhitectură și design

Pentru proiectele de arhitectură în faza de studiu de fezabilitate/concept/DTAC sau chiar PT, AMAIS realizează:

  • Un raport al nivelului accesibilității pe diverse paliere senzoriale / tipuri de abilități;
  • consultanță în dezvoltarea incluzivă a proiectului sau în aplicarea și integrarea normativului de accesibilitate

Rapoarte de accesibilitate se pot realiza și pentru spații existente și utilizate deja. În urma analizei, se pot realiza bugete și propuneri de îmbunătățire.

Consultanță tech

Pentru proiectele tech sau device-uri (apps, site-uri, software, aplicații mobile, etc.), AMAis realizează analiză și raport de evaluare:

  • a nivelului accesibilității pe diverse paliere senzoriale / tipuri de abilități;
  • consultanță în momentul stabilirii specificațiilor.

 

Alte informații

Dacă vrei o ofertă de preț sau mai multe informații te rugăm să ne scrii pentru a putea afla mai multe despre proiectul tău.

Proiecte

CMU Tech

CMU 3.0

CMU 2.0

+
Scrie-ne pe Whatsapp!