Donează

Susține activitatea AMAIS prin:

Redirecționarea a 20% din impozitul pe venit/profit al companiei tale.

Și companiile pot să ajute fără niciun cost – au posibilitatea de a redirecționa o parte din impozitul pe profit către organizatii neguvernamentale care vin în spijinul comunității.

Donația se face în baza unui contract de sponsorizare, iar suma ajunge direct la noi și se scade din impozitul datorat – AMAis este beneficiar înscris în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale.

Scrie-ne un mesaj la contact@amais.ro și îți transmitem toate detaliile.

Imagine cu contract 20% si buton descarca contract

Donații directe în contul AMAIS

Denumire: Asociația Metodelor Alternative de Integrare Sociale

CIF: 34258609

Cont: RO74 RZBR 0000 0600 1761 6395 deschis la Raiffeisen Bank

sau

Donații punctuale/recurente prin:  PAYPAL

 

Buton paypal

Redirecționează 3.5% din impozitul pe venit prin formularul 230

Redirecționarea a 3.5% din impozitul anual aferent veniturilor tale din salarii sau activități independente. Ne poți ajuta fără să te coste nimic. Suma ajunge în bugetul statului, dar ai dreptul să folosești acest procent pentru un alt destinatar non-profit și să susții proiecte cu impact real în comunitate.

Formularul 230 se completează în câteva minute, iar termenul limită de depunere este 25 mai 2021. Acesta poate fi încărcat în Spațiul Virtual Privat, trimis prin poștă sau depus direct la ANAF. Mai multe informații despre completare aici (paginile 3-7).

De asemenea, poți să ni-l dai nouă și ne ocupăm mai departe de el. Dacă ai alte întrebări referitoare la formular sau vrei să ni-l lași completat, scrie-ne un mesaj la contact@amais.ro

Imagine cuformularul 230 si text descarca formular

+
Scrie-ne pe Whatsapp!
Sari la conținut