Grup de persoane tipice și nevăzătoare zâmbind la cameră și ridicând cu bucurie mâinile în sus. Sunt așezați pe două rânduri, afară, în fața sediului AMAIS

Implicarea ta poate aduce schimbări atât de mari în comunitatea noastră.
Înscrie-te ca voluntar sau practicant AMAIS și hai să facem pași împreună pentru construirea unei societăți prietenoase pentru toți cei care fac parte din ea.
Pentru voluntariat, după ce completezi formularul de mai jos, vom stabili împreună o întâlnire (fizic sau online) în care să ne cunoaștem, să-ți povestim despre misiunea noastră și în ce proiecte incluzive te poți implica în funcție de motivația și dorința ta de învățare. Pașii următori vor fi semnarea contractului de voluntar, training de pregătire în funcție de proiectele în care vrei să te implici, dar și cunoașterea treptată a comunității din jurul AMAIS.
Vrei să ne cunoști mai bine? Găsești aici un preview despre noi, mai multe informații despre spațiul în care lucrăm, echipa AMAIS, participanții și o parte din activitățile pe care le facem:
🧩 Școala Clubului de Mobilitate Urbană – https://youtu.be/6Ip5DmEC88w?feature=shared
👓 Clubul de Mobilitate Urbană Senseability – https://youtu.be/-B2vLv16K00?feature=shared
🤝 Tabăra de empatie – https://youtu.be/X9k7XasB_4o
💻 Cursurile de programare pentru nevăzători – https://youtu.be/UyG8YJX5c38?feature=shared
🌈 Spațiul de joacă incluziv PopUp Răspiua – https://youtu.be/n1qb8neeogg?feature=shared
Pentru a te înscrie ca practicant, lasă-ne un email la contact@amais.ro, iar pentru a te înscrie ca voluntar completează formularul de mai jos.
Prin completarea formularului, îți dai acordul de a fi contactat de cineva din echipa AMAIS pentru detalii legate de dorința de a deveni voluntar în cadrul asociației și îți dai acordul cu privire la prelucrarea datelor tale personale din categoriile menționate aici: https://tinyurl.com/z6v9pwdy

+
Scrie-ne pe Whatsapp!