Bine ai venit pe pagina web AMAIS. Spațiul nostru digital este unul incluziv, la fel ca cel offline. 

Aici și pe canalele social media povestim despre – proiectele noastre de integrare socială, serviciile oferite, campaniile lansate, rezultate obținute și alte informații de interes pentru comunitate.  

Te invităm să te implici! Susținem diversitatea, inclusiv cea de păreri, te rugăm doar să ai în vedere că orice dialog – chiar și online, se poartă cu respect. Asociația nu este responsabilă pentru conținutul publicat de alți utilizatori pe canalele sale, dar tu vei fi responsabil de conținutul publicat de tine. Așadar, te rugăm să ții cont că vom înlătura orice tip de conținut:

  •   Discriminatoriu (legat de vârstă, sex, rasă, dizabilitate sau pe orice altă bază)
  •   Obscen (argou) sau activități ilegale
  •   Care poate aduce prejudicii vieții private
  •   Nepotrivit, care poate aduce prejudicii de imagine AMAis sau partenerilor săi, inclusiv produselor sau serviciilor oferite de către acestea; nu încurajăm afirmațiile false și/sau părtinitoare
  •   Publicitar 

Cu drag,

Echipa AMAis

Notă:

Toate materialele (articole, fotografii, video, etc.) publicate în spațiul nostru digital  sunt protejate de copyright. Nu este permisă copierea parțială sau integrală a acestor materiale fără un acord în scris din partea AMAis.

+
Scrie-ne pe Whatsapp!