Alt text: Imagine cu doi participanți vorbind cu un mentor de la Școala CMU și zâmbind. Deasupra este suprapus un filtru mov cu galben si scisul

Call de participanți! 🎉

Căutăm participanți dornici să se aventureze în noua generație a Școlii CMU – cursuri de viață independentă pentru nevăzători!

Scopul departamentului este de a oferi o continuitate în învățare unui număr de 10 participanți în cadrul a patru module tematice și de a le da ocazia să experimenteze o activitate ce integrează exersarea unor serii de abilități pe plan multilateral.

👉 Cine se poate înscrie?

Căutăm persoane cu deficiențe de vedere care vor să meargă pe drumul către o viață independentă.

Școala CMU se adresează celor care vor să iasă din zona de confort și să își dezvolte abilități noi, care sunt dornici să învețe, să socializeze și să ne ajute în construirea unei comunități strânse de împărtășire și schimb de experiențe.

 

👉 Ce se învață la Școala CMU?

Anul acesta Școala CMU va fi organizată în patru module: modulul de mobilitate (octombrie – decembrie 2021), modulul de abilități de viață independentă (ianuarie – februarie 2022), modulul de tehnologie (martie – aprilie 2022) și modulul de dezvoltare personală (mai – iunie 2022). Fiecare modul conține 4-5 ateliere în medie de 3 ore fiecare, organizate doar în weekend. Mai multe detalii despre data acestora în formular.

 

👉 Cum te înscrii?

Cursurile sunt gratuite, primul pas este să completezi chiar acum următorul formular de mai jos.

Te poți înscrie la unul, mai multe sau toate modulele, în funcție de nevoile tale.

Dacă întâmpini probleme în completare, poți să ne suni la numărul 0757526247 și îți vom oferi asistență.

Locurile sunt limitate, numărul maxim de participanți la fiecare modul este de 10, așa că nu ezita să completezi chiar acum. Termenul limită de completare este până pe data de 22 octombrie 2021, ora 22:00.

*Școala CMU nu este o instituție acreditată de Ministerul Educației, ci un set de activități incluzive realizate într-un cadru informal.

 

Clubul este o inițiativă AMAis și se aliniază cu viziunea noastră – fiecare are responsabilitatea de a crea o societate incluzivă. Schimb de abilități cu susținerea Societe Generale European Business Services.

🎞 Vizionează și prezentarea video a Școlii CMU aici.

+
Scrie-ne pe Whatsapp!