20% din impozitul firmei tale pot fi directionati catre proiectele AMAis. Astfel, banii tai nu vor mai ajunge la stat, ci ne vor sprijini initiativele catre un viitor #BucurestiIncluziv

 

Pentru ce?

Pentru a crea contexte de socializare cat mai diverse intre persoanele cu dizabilitati si cele tipice. Astfel, lucram la integrarea sociala a persoanelor cu dizabilitati, dar si exersam empatia comunitatii.

Sponsorizarea ne va ajuta la continuarea si dezvoltarea proiectelor noastre. Mai exact:

  • Sa continuam sa organizam intalniri de joaca gratuite intre copiii tipici si cei cu dizabilitati
  • Sa proiectam si alte spatii de joaca polisenzoriale si incluzive
  • Sa organizam dezbateri cu administratia publica
  • Sa realizam atelierele din cadrul CMUSenseability
  • Sa construim harti tactile
  • Sa oferim consultanta pe partea de accesibilizare
  • Sa promovam designul incluziv si importanta acestuia

Cum poti face?

Pana pe 31 decembrie companiile cu cifra de afaceri de minim 1.000.000 de euro pot directiona 20% din impozitul pe profit catre o organizatie non-guvernamentala, printr-un simplu contract de sponsorizare, iar suma va fi scazuta automat din impozitul datorat statului.

1. Compania ta calculeaza suma aferenta celor 20% din impozitul pe profit. Suma redirectionata nu poate fi mai mare de 5 la mie din cifra de afaceri. Aceste cheltuieli sunt deductibile.

2. Apoi incheie un contract de sponsorizare cu AMAis.

3. Platile trebuie facute pana la 31 decembrie, pentru ca suma sa poata fi scazuta din impozitul pe profit aferent anului fiscal.

Acceseaza aici contractele de sponsorizare.

Va rugam sa completati contractul de sponsorizare si sa il trimiteti in format word/PDF la adresa de mail contact@amais.ro

Mai multe detalii referitoare la impozitul pe profit al companiei gasiti aici.

IMPORTANT: Plata trebuie efectuata pana la data de 31 decembrie 2018, pentru a se considera parte din anul fiscal in curs; daca plata se face dupa 31 decembrie, va fi considerata sponsorizare aferenta anului urmator.

Va vom trimite contractul semnat si stampilat, in 2 exemplare, la adresa de corespondenta, pe care va rugam sa o mentionati in cuprinsul mail-ului, cat si un numar de telefon de contact.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri, colega noastra Iris POPESCU va sta la dispozitie pe mail – iris.popescu@amais.ro sau la numarul de telefon 0723.573.903.

 

+
Scrie-ne pe Whatsapp!