Atelier de dezvoltare personala – descopera supereroul din tine!

Seria experimentelor #CMUSenseability a continuat cu atelierul de dezvoltare personala cu psihologul Teodora Sarbu. Impreuna, participantii nevazatori si tipici, au descoperit vocea cu care pot face o schimbare reala in societatea in care traim si calitatile care ne fac, pe fiecare dintre noi, supereroi in viata de zi cu zi!

 

Descriere foto: participantii asezati la mesele de lucru unde fiecare echipa a creat orasul ideal.

Descriere foto: participantii asezati la mesele de lucru unde fiecare echipa a creat orasul ideal.

Experimentul a pornit de la orasul de hartie, participantii au construit, din resurse limitate, acel oras ideal in care diversitatea conteaza si locuitorii sai se implica activ in identificarea de solutii care sa ne ofere tuturor sansa de la viata mai buna. Toti avem calitati care ne fac supereroi in drumul catre schimbare.

Descriere foto: 3 participanti isi arata pozitiile de supereroi.

Descriere foto: 3 participanti isi arata pozitiile de supereroi.

Descriere foto: orasul creat de una dintre echipele mixte de participanti nevazatori si tipici.

Descriere foto: orasul creat de una dintre echipele mixte de participanti nevazatori si tipici.

Iar acest drum catre schimbare porneste de la increderea in noi insine, astfel incat sa fim convinsi de faptul ca putem si meritam sa facem din lumea in care traim un loc mai bun. Echipele mixte de participanti s-au transpus in diverse roluri – administratia publica, corporatiile, societatea civila si au tncercat sa-si foloseasca aptitudinile pentru a convinge si pentru a promova cauza – un viitor #BucurestiIncluziv.

Descriere foto: reprezentanti ai societatii civile protesteaza cu mesaje "Egalitate" si "Rusine", in cadrul exercitiului.

Descriere foto: reprezentanti ai societatii civile protesteaza cu mesaje “Egalitate” si “Rusine”, in cadrul exercitiului.

Atelierele sunt deschise tuturor, persoane cu deficiente de vedere dar si tipici iar participarea este gratuita, in baza locurilor disponibile.

Mai multe imagini de la atelier, in albumul foto:

https://www.facebook.com/pg/CMUSenseability/photos/?tab=album&album_id=366057733799884

_____________________________________
Atelierele interactive CMU Senseability propun o abordare unica – un spatiu de contact intre persoanele cu deficiente de vedere si specialisti din diverse domenii: educatie, servicii sociale, arhitectura, design si alti profesionisti care doresc sa faca un prim pas pe nevazute c?tre un viitor #BucurestiIncluziv.

Initiativa apartine Asociatei Metodelor Alternative de Integrare Sociala si este sustinuta de Fundatia Orange.

+
Scrie-ne pe Whatsapp!