Ziua Internațională a grijii de sine. Testare gratuită pentru depistarea cancerului colorectal

Două persoane stau pe o canapea și discută. Le putem vedea doar mâinile. După poziția mâinilor, una dintre persoane pare că explică ceva în timp ce a doua persoană ține mâinile împreunate ca și cum ar asculta

🩺Sănătatea ar trebui să fie și urare și prioritate în aceeași măsură. Când am fost ultima oară să ne facem niște analize? Cât de mult încercăm să îi facem pe cei dragi să meargă la analize?
Pentru că și prevenția trebuie să devină o prioritate, vă invităm la o întâlnire despre prevenirea cancerului colorectal, unde puteți beneficia de o testare rapidă și gratuită pentru depistarea acestuia. Nu trebuie să fiți asigurat pentru a vă face testul. Acesta este neinvaziv și se recoltează acasă.

📍 Întâlnirea are loc sâmbătă, 22 iulie, între orele 11:00-14:00, la sediul AMAIS, Splaiul Unirii 160, București (spațiul La Firul Ierbii). Acțiunea va fi coordonată de un medic de familie înrolat în Programul de screening, care va oferi instrucțiunile pentru testare, împreună cu alte informații necesare.
Acțiunea se adresează persoanelor cu vârsta cuprinsă între 50-74 ani și cu domiciliul/reședința în București/Ilfov. Poți veni, de asemenea, să iei un test pentru cineva care se încadrează între 50-74 ani (un părinte/ un bunic/ un prieten etc.). În acest caz, completarea formularului se face în numele persoanei pentru care iei testul. Echipa de testare îl va contacta și oferi toate informațiile despre testare.

După ce vă înscrieți completând formularul de mai jos, un membru al echipei vă va contacta și oferi toate detaliile legate de testare.

În cazul unui test pozitiv puteți beneficia de investigații suplimentare gratuite. Astfel, puteți beneficia de colonoscopie, ce va fi efectuată în mod gratuit la Spitalul Militar de către medici specialiști gastroenterologi. Colonoscopia se realizează cu sedare pentru un grad de confort cât mai ridicat și numai cu acordul pacientului.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului ROCCAS II București-Ilfov, derulat de Spitalul Universitar Militar Central Dr Carol Davila și Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din Romania (COPAC)

Prin completarea formularului de mai jos, îți dai acordul de a fi contactat de cineva din echipa AMAIS pentru detalii legate de participarea la atelier și îți dai acordul cu privire la prelucrarea datelor tale personale din categoriile menționate aici: https://tinyurl.com/5dxcnzf7

+
Scrie-ne pe Whatsapp!