Tur ghidat în delta Văcărești

Tur ghidat în delta Văcărești

 

🌲Sâmbătă, 13 mai, între orele 11:00-14:00, mergem într-un tur ghidat al simțurilor în Parcul Natural Văcărești. Nicoleta și Florin vor fi ghizii noștri și ne vor conduce pe un traseu în natura din mijlocul orașului.

🔎 Vom observa și recunoaște arbori, vom lua parte la un concert de liniște, vom discuta și, la final, vom compune o poveste de grup dedicată Parcului Natural Văcărești, folosind simțul auzului, al mirosului, al gustului și tactil.

Pentru stimularea empatiei și pentru extinderea comunității incluzive, participanții fără dizabilități reglementate vor primi provocarea de a purta ochelari opaci și baston alb pe parcursul traseului.

📍Ne întâlnim la intrarea A din Parcul Național Văcărești (Splaiul Unirii 168, pe trotuar la intersecție cu Strada Glădiței), la ora 10:45. 

👉Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Te poți înscrie prin formularul de mai jos.

Nicoleta Marin este ranger al Parcului Natural Văcărești, coordonează proiecte de educație și cercetare și are grijă ca natura din oraș să primească respect și să fie parte din procesul de învățare al oamenilor.

Florin Stoican este geolog, conservaționist, specialist în studiul pădurilor și co-fondatorul Asociației Parcul Natural Văcărești. În prezent și membru al echipei bordului în luarea deciziilor cu privire la viitorul Parcului Natural Văcărești.

Evenimentul face parte din proiectul Clubul de Mobilitate Urbană, un proiect AMAIS susținut de Societe Generale Global Solution Center România. 

 

+
Scrie-ne pe Whatsapp!