Șezătoarea meșteșugurilor la Clubul CMU

Vineri 24 mai, între 18:00 – 21:00, te invităm la un atelier de artizanat la care vei lua parte ca meșteșugar și vei putea croșeta, coase, împleti, modela și picta, chiar și tăia lemn. 

Meșteșugul înseamnă pricepere, îndemânare și talent, însă noi vom petrece o seară alături de comunitatea clubului pentru a da de meșteșug acestor îndeletniciri – le descoperim împreună secretele și tehnicile.

Timp de 3 ore, vei putea să treci pe la 5 standuri sau doar la cele despre care ești curios. Fie că alegi croșetatul, împletitul de brățări sau suvițe de păr, cusutul pe etamină, modelatul urmat de pictat sau traforajul, fiecare stand va avea un ucenic meșteșugar care te va ghida în tot procesul. Ce creezi poți lua acasă cu tine. 

📌Ne întâlnim la sediul AMAIS (Splaiul Unirii 160, colț cu Strada Abatorului). Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate, așa că înscrie-te completând formularul de mai jos.

⭐Așteptăm persoane cât mai diverse să șadă împreună, cu și fără dizabilități permanente, temporare sau bazate pe context, într-un spațiu prietenos și accesibil. Intrarea se face la nivel, de pe Strada Abatorului, spațiul dispune de rampă de acces cu balustradă, toaletă adaptată utilizatorilor de scaun rulant, hărți tactile ale spațiului și căști de diminuare a sunetului, iar jocurile vor fi accesibile și adaptate nevoilor diverse. Poți consulta facilitățile de accesibilitate pentru spațiu aici.

Evenimentul face parte din Clubul CMU, un program AMAIS, susținut de PAID România. La Clubul CMU creștem incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități și reducem prejudecățile asociate dizabilității, generând un spațiu intersecțional de dialog între categorii sociale și profesionale diverse.

+
Scrie-ne pe Whatsapp!