Seară de film incluzivă la Clubul CMU

📽️ Joi, 25 ianuarie, de la 19:00-21:00, te invităm să vedem împreună filmul „Nunți, botezuri, înmormântări”, în regia lui Alexandru Lustig, într-un spațiu prietenos, accesibil, cu atmosferă relaxată, cu popcorn și ceai cald. 

Evenimentul va avea loc la sediul AMAIS (Splaiul Unirii 160, București) și este deschis tuturor persoanelor care își doresc să vadă un film cu prietenii și să cunoască persoane cât mai diverse.

Persoanele nevăzătoare vor putea urmări filmul cu descrierea audio făcută de Fundația Cartea Călătoare, prin aplicația MovieReading. Persoanele hipoacuzice vor putea urmări subtitrarea pusă la dispoziție, care nu redă și sunetele de fundal. Avem rampă de acces, toaletă adaptată și punem la dispoziție căști antifonice pentru cei sensibili la sunete puternice.

Nunți, botezuri, înmormântări – trailer

Sinopsis: Cum e să-ncerci să câștigi un milion de euro și să te alegi cu un milion de belelele? Nu-ți rămâne decât să începi să plătești polițe la ocazii festive: nunți, botezuri, înmormântări. Cosmin joacă tenis cu trei prieteni. Se uită la ceas și intră în panică: a întârziat la Oficiul Stării Civile, la o cununie – propria lui cununie, cu fosta lui nevastă, de care divorțase fără ca prietenii lui să știe. Dar de viaţa liniştită a familiei se alege praful când Cosmin intră în conflict cu noii vecini, proprietarii unui club care organizează evenimente.

Evenimentul face parte din Clubul CMU, un program AMAIS. 

+
Scrie-ne pe Whatsapp!