Probă de Mobilitate – Parcul Drumul Taberei

Probă de Mobilitate în Parcul Drumul Taberei

 

Te-ai gândit cum arată un traseu accesibilizat pentru nevăzători în București? 🎉

🌲Sâmbătă, 27 mai, între orele 11:00-14:00, ne invităm la o probă de mobilitate prin București unde vom explora împreună nivelul de accesibilitate al magistralei de metrou M5 și al parcului Drumul Taberei.

🔎Provocarea zilei este să descoperim elementele de accesibilitate întâlnite atât în mediul urban cât și în vegetația din Parcul Drumul Taberei ghidați de baston, sunete, mirosuri și texturi. De asemenea, ne vom relaxa în cadrul unui context de socializare între tipici și nevăzători și ne vom bucura de natură și de o plimbare cu hidrobicicletele. ⛵

Pentru stimularea empatiei și pentru extinderea comunității incluzive, participanții fără dizabilități reglementate vor primi provocarea de a purta ochelari opaci și baston alb pe parcursul traseului.

📍Ne întâlnim la intrarea din fața metroului de la Izvor, la ora 10:45, de unde vom porni pe echipe spre Parcul Drumul Taberei.

👉Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Te poți înscrie prin formularul de mai jos.

Evenimentul face parte din proiectul Clubul de Mobilitate Urbană, un proiect AMAIS susținut de Societe Generale Global Solution Center România. 

 

+
Scrie-ne pe Whatsapp!