Playdate PopUp Răspiua

De ziua copilului, PopUp Răspiua te cheamă la joacă!

1 iunie este ziua în care celebrăm copilăria și dorința de a rămâne copii cât se poate. Hai la playdate-ul PopUp Răspiua, să ne jucăm și să ne bucurăm împreună de un spațiu de joacă incluziv care poate fi construit și reconstruit după cum vreți.

Joi, 1 iunie, între 12:00 și 15:00, în spațiul La Firul Ierbii (sediul AMAIS, Splaiul Unirii 160) hai cu noi să ne facem cazemate, să găsim locuri numai bune de ascuns, să ne aruncăm pe scaune moi. Puteți veni și sta oricât în acest interval.

În toată aventura traseului PopUp Răspiua, vă veți putea opri la 3 stații:

Stația creativității, plină de piese Lego care așteaptă să devină construcții năstrușnice

🎨 Stația imaginației, unde veți fi pictați pe față așa cum simțiți în momentul respectiv

🌿 Stația naturii, unde veți planta o sămânță/ un bulb de, și îl veți lua acasă pentru a avea grijă de ea și pe care o veți urmări cum crește.

Alege în formularul de mai jos stațiile la care dorești să participi.

Această întâlnire de joacă este dedicată tuturor copiilor indiferent de abilități și dizabilități, dar și părinților și adulților care vor să își aducă aminte cum era când se jucau fără griji.

PopUp Răspiua a apărut în 2016 ca un pas înainte către spații publice de joacă pentru toți copiii. Este un spațiu de joacă mobil, plurisenzorial și participativ.

Evenimentul face parte din proiectul Clubul de Mobilitate Urbană, un proiect AMAIS susținut de Societe Generale Global Solution Center România. 

+
Scrie-ne pe Whatsapp!