Nu Stau Acasă #4

Help Me Be A Rockstar și Supereroi Printre Noi vă invită la un nou concert incluziv, accesibilizat și adaptat persoanelor cu dizabilități.

Nu Stau Acasă #4 va avea loc pe 9 iunie și se va desfășura pe timpul zilei, accesul publicului făcându-se începând cu orele 15:00, astfel și ceI mici putându-se bucura de el.
Nu se vor folosi efecte luminoase (blindere, stroboscoape sau reflectoare puternice)iar volumul muzicii va fi la un nivel prietenos pentru marea majoritate a publicului.
Pentru ca evenimentul să fie unul “disability friendly”, pe lângă partea muzicală, am pregătit următoarele facilități de accesibilitate:
⇓⇓⇓
https://docs.google.com/…/1BvovvExiNlptCTJb8sAF…/edit…
PARTICIPAREA ESTE GRATUITĂ PENTRU PERSOANELE CU DIZABILITĂȚI ȘI PENTRU ÎNSOȚITORII ACESTORA (număr maxim recomandat: 3), fiind necesară înscrierea prin intermediul următorului formular:
⇓⇓⇓
https://forms.gle/8uKqEWGAMBrnU1ew5
Formularul se completează de către persoana cu dizabilități ce dorește să participe la eveniment sau pentru / în numele ei, dacă aceasta nu are vârsta sau nu o poate face.
Publicul fără dizabilități sau persoanele care nu însoțesc pe cineva cu dizabilităţi pot cumpra bilete de la acest link: https://m.iabilet.ro/bilete-nu-stau-acasa-4-disability…/
Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.
+
Scrie-ne pe Whatsapp!