Independent în (Bucur)ești

🏊‍♂️𝗦𝗧𝗔𝗥𝗧 𝗦𝗪𝗜𝗠𝗔𝗧𝗛𝗢𝗡 𝟮𝟬𝟮𝟯🏊‍♂️

Nu trebuie să fii următorul Michael Phelps🤿 ca să ne ajuți să fim pe val la Swimathon 2023. O singură donație sau doar un mesaj către prieteni poate face diferența pentru ca încă 12 persoane cu dizabilități de vedere din comunitatea noastră AMAISing să aibă acces la cursuri gratuite de mobilitate și tehnologie prin care să își redobândească independența👩‍🦯

Înotătorii noștri s-au aliniat la START și au început oficial cursa donațiilor pentru proiectul „𝗜𝗻𝗱𝗲𝗽𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻𝘁 (𝗶̂𝗻 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿)𝗲𝘀̦𝘁𝗶”. Alege-ți înotătorul preferat sau contribuie individual și fii și tu parte din valul de schimbare pe care vrem să-l vedem în jurul nostru: un oraș incluziv și prietenos, în care toate persoanele, cu sau fără dizabilități permanente să fie vizibile și prezente în viața comunității din care fac parte.

Let’s go! Fii pe fază și află cum poți dona: https://swimathonbucuresti.ro/proiect/independent-in-bucur-esti 

💙Mulțumim Alex CălinAlexandru Cucu, Alex Neagu, Alexandra Constantinescu, Alina Horez, Andreea Bodea, AMAISing Aqua Team (Modreanu IonelaIlioaica StefanPaul BogorinLoredana Stoian), Grigore Pintea, Ovidiu Cucu, Paul Anastasiu & Theodor Nistor pentru toată susținerea din bazin și din social media.

+
Scrie-ne pe Whatsapp!