Discotecă incluzivă de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

🎉 2 decembrie. Pune data în calendar! Te invităm la o petrecere incluzivă, unde vom socializa, vom dansa pe mixurile Colectivului Discotecă și vom sărbători împreună lansarea unui nou capitol al clubului CMU, cât și Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități🎶.

Petrecerea se ține pe timp de zi, între orele 17:00 – 23:00, la Sediul AMAIS (Splaiul Unirii 160, colț cu strada Abatorului). Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibilă în spațiul evenimentului. Nu mai mult de 100 de persoane în același timp, pentru a ne distra în siguranță și confortabil. Totodată, fiecare participant va avea 2 băuturi din partea casei powered by Cocktaileria, dar poți aduce și de acasă ce vrei. 💛

Împreună cu @Supereroi printre noi am făcut o listă a facilităților de accesibilitate din spațiu.

👉 Completează formularul de mai jos, ne ajută să știm câți vom fi pe ringul de dans. Dă și prietenilor și hai să celebrăm incluziunea altfel: împreună, amuzant, într-un loc prietenos și accesibilizat.

Evenimentul este realizat cu susținerea Accenture Romania și face parte din Clubul CMU, un proiect AMAIS care oferă unul din puținele spații fizice și sociale din București care depășește barierele sociale și de mediu și aduce împreună persoane și comunități diverse.

Prin completarea formularului de mai jos, îți dai acordul de a fi contactat de cineva din echipa AMAIS pentru detalii legate de participarea la atelier și îți dai acordul cu privire la prelucrarea datelor tale personale din categoriile menționate aici.

 

+
Scrie-ne pe Whatsapp!