Concert de ukulele la Clubul CMU

­čÄÂVineri, 8 decembrie, ├«ntre orele 20:00 – 21:00 intr─âm ├«mpreun─â ├«n spiritul s─ârb─âtorilor cu un super concert de colinde ├«n cadrul Clubului CMU. Vom petrece ├«mpreun─â o sear─â magic─â ├«ntre prieteni, cu muzic─â tematic─â ╚Öi miros de scor╚Ťi╚Öoar─â.

RUKULELE înseamnă voce + ukulele, aduse împreună de Ruka Furtună. Ruka a cântat peste 13 ani în Corul de Copii al Radiodifuziunii Române și ai văzut-o pe scenele event-uri de muzică alături de trupa indie/rock DayDay.

­čôŹNe ├«nt├ólnim la sediul AMAIS (Splaiul Unirii 160, col╚Ť cu Strada Abatorului). Participarea este gratuit─â, ├«ns─â locurile sunt limitate, a╚Öa c─â ├«nscrie-te complet├ónd formularul de mai jos.

A╚Ötept─âm persoane c├ót mai diverse s─â asculte muzic─â ├«mpreun─â, ├«ntr-un spa╚Ťiu prietenos ╚Öi accesibil. Intrarea se face la nivel, de pe Strada Abatorului, spa╚Ťiul dispune de ramp─â de acces cu balustrad─â, toalet─â adaptat─â utilizatorilor de scaun rulant, h─âr╚Ťi tactile ale spa╚Ťiului ╚Öi c─â╚Öti de diminuare a sunetului. Po╚Ťi consulta facilit─â╚Ťile de accesibilitate pentru acest eveniment la acest link: https://tinyurl.com/y4jcwydp.

Evenimentul face parte din Clubul CMU, un proiect AMAIS, prin care cre╚Ötem incluziunea social─â a persoanelor cu dizabilit─â╚Ťi ╚Öi reducem prejudec─â╚Ťile persoanelor f─âr─â dizabilit─â╚Ťi, gener├ónd un spa╚Ťiu intersectional de dialog ├«ntre categorii sociale ╚Öi profesionale diferite.

Prin completarea formularului de mai jos, ├«╚Ťi dai acordul de a fi contactat de cineva din echipa AMAIS pentru detalii legate de participarea la atelier ╚Öi ├«╚Ťi dai acordul cu privire la prelucrarea datelor tale personale din categoriile men╚Ťionate aici: https://tinyurl.com/yxwn2wvs.

 

+
Scrie-ne pe Whatsapp!