Concert atelier de HandPan Nala Sound Sculptures la Club CMU

🎶Miercuri, 5 iunie, între orele 19:00 – 21:00, muzica, creativitatea și socializarea își dau din nou întâlnire la Clubul CMU la un concert atelier de HandPan susținut de Nala Sound Sculptures.

Vino alături de comunitatea noastră să descoperi magia handpanului, să testezi instrumentul și să explorezi noi dimensiuni ale sunetului. Bonus: te invităm să participi și la un jam session dacă ai și tu instrumente, să îți faci prieteni noi și să te conectezi cu alți iubitori de muzică într-o comunitate diversă și incluzivă.

Handpanul, deja recunoscut pentru sunetele și vibrațiile sale hipnotice, este un instrument nou de percuție care te va purta într-un lume de relaxare, meditație și vindecare, fiind unul dintre instrumentele preferate pentru terapia prin muzică.

📍Ne întâlnim la sediul AMAIS (Splaiul Unirii 160, colț cu Strada Abatorului). Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate, așa că înscrie-te completând formularul de mai jos. 

Așteptăm persoane cât mai diverse să asculte muzică împreună, într-un spațiu prietenos și accesibil. Intrarea se face la nivel, de pe Strada Abatorului, spațiul dispune de rampă de acces cu balustradă, toaletă adaptată utilizatorilor de scaun rulant, hărți tactile ale spațiului și căști de diminuare a sunetului. Poți consulta facilitățile de accesibilitate pentru acest eveniment la acest link

Evenimentul face parte din Clubul CMU, un program AMAIS. La Clubul CMU creștem incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități și reducem prejudecățile asociate dizabilității, generând un spațiu intersecțional de dialog între categorii sociale și profesionale diverse.

+
Scrie-ne pe Whatsapp!