CMU Talks – Un Paște curios

CMU Talks – Un Paște curios

Joi(n) la discuții pe tema „Un Paște curios”! 🐰

Pe 29 aprilie ne pregătim împreună de sărbători cu o porție plină de curiozități de Paște, în cadrul unei sesiuni de discuții online moderată de colega noastră, Oana Totoreț.

A venit vremea să ne mai și relaxăm, așa că vă invităm la o discuție deschisă și veselă în ton cu sărbătorile în care să descoperim cum tradițiile ne pot aduce mai aproape. 🙌 Dar asta nu e tot! Vom împărtăși poveștile, experiențele și semnificațiile pe care această sărbătoare le aduce în viața noastră și, cine știe, poate vom afla împreună care e cel mai bun mesaj de Paște. 😄

Vom aborda subiecte precum:

  • Paștele, început și prezent
  • Tradiții cunoscute și necunoscute
  • Fun fact și curiozități de sărbători

Participarea este gratuită, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul – https://forms.gle/UcUGjrDgBm4gWF4A6.

Sesiunea are loc online, joi pe 29 aprilie  între orele 18.45 – 21.00. Este un context de socializare, dezvoltare și oricine se poate alătura discuției. Încurajăm persoanele tipice ca pe durata activității să încerce să fie legate la ochi, să păstrăm contextul de la club.

Locurile sunt limitate, numărul maxim de participanți este de 30, așa că nu uita să completezi chiar acum formularul.

Despre moderator:

Oana Totoreț: Fac parte din echipa AMAIS, am fost coordonator de voluntari și am un background în zona de Design, unde o parte importantă în demersul conceptual o reprezintă etapa de documentare. Am ales acest drum creativ dintr-o  pasiune pură de a crea. Îmi place să petrec timp în atelierul meu pentru diferite lucruri, învățând tehnici noi și inventând noi moduri de a face același lucru, dar mult mai ușor și mai rapid. Am studiat întâi Comunicarea și Relațiile Publice, apoi Designul vestimentar, iar acum urmez cursuri de bijuterie.

Clubul este o inițiativă AMAis și se aliniază cu viziunea noastră – fiecare are responsabilitatea de a crea o societate incluzivă. Schimb de abilități cu susținerea Societe Generale Global Solution Centre Romania.

 

 

+
Scrie-ne pe Whatsapp!