CMU Talks – Secretul bucătăriei accesibile

CMU Talks – Secretul bucătăriei accesibile

 

Joi(n) la discuții pe tema “Secretul bucătăriei accesibile”!

Pe 17 decembrie vă așteptăm la o sesiune de discuții online cu, despre și din bucătărie, în care vom încerca să găsim răspunsuri la cum putem găti în siguranță, alături de invitatul nostru Ovidiu Cucu!

Bucătăria și gătitul sunt o necunoscută pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai provocatoare experiențe ale vieții independente este să gătești singur, iar atunci când o faci pe nevăzute, obstacolele par să se înmulțească. Pentru a descoperi împreună secretul unei bucătării accesibile, vă invităm să vă puneți “șorțul” de curaj și cunoștințe și să ne împărtășiți din propriile experiențe culinare.

Vom aborda subiecte precum:

  • Cum să accesibilizăm bucătăria
  • Cum să gătim în siguranță
  • Tips-uri pentru o viață ușoară în bucătărie
  • Schimb de experiențe

Participarea este gratuită, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul https://forms.gle/Czo2SbVzSJWbTUdCA

Sesiunea are loc online, joi pe 17 decembrie între orele 18.45 – 21.00. Este un context de socializare, dezvoltare și oricine se poate alătura discuției. Încurajăm persoanele tipice ca pe durata activității să încerce să fie legate la ochi, să păstrăm contextul de la club.

Locurile sunt limitate, numărul maxim de participanți este de 30, așa că nu uita să completezi chiar acum formularul.

Despre moderator:

Ovidiu Cucu: sunt nevăzător independent, antreprenor și asistent medical și îmi place să mă implic în proiecte sociale. Proiectul pe care îl coordonez în acest moment face parte din inițiativa Shift+Vieți și are în vedere crearea unui ghid de meserii ale sec. XXI pentru nevăzători. Unul dintre hobby-urile mele este gătitul, pasiune pe care mi-am descoperit-o de nevoie în anul I de studenție, în momentul în care m-am săturat de zacuscă și am văzut că doar cu puțin mai multă muncă poți găti chiar dacă ești nevăzător.

https://www.facebook.com/ovydyu.cucu

 

Clubul este o inițiativă AMAis și se aliniază cu viziunea noastră – fiecare are responsabilitatea de a crea o societate incluzivă. Schimb de abilități cu susținerea Societe Generale European Business Services.

 

+
Scrie-ne pe Whatsapp!