CMU Talks – Ne vedem la destinație?

CMU Talks – Ne vedem la destinație?

 

Joi(n) la discuții pe tema „Ne vedem la destinație?”.

Pe 25 noiembrie vă invităm într-o călătorie! Vom vorbi alături de Oana Totoreț și Ștefan Ilioaica despre locații turistice accesibilizate și vom împărtăși sfaturi utile de care să țineți cont înainte de o aventură astfel încât să fie și cu distracție la destinație.

În lumea pe nevăzute, vizitarea și cunoașterea unor locuri noi presupune provocări, începând chiar de la alegerea mijlocului de transport potrivit. La discuție vom descoperi împreună tainele călătoritului pe nevăzute și vom oferi răspunsuri la cum să ne bucurăm de experiență fără temeri. 🦯🦸‍♂️

Vom aborda subiecte precum:

  • Bastonul pentru nevăzători
  • Mijloace de transport ce pot fi utilizate în călătorii
  • Destinații accesibile interesante

Participarea este gratuită, tot ce trebuie să faci este să completezi următorul formularul de mai jos. Locurile sunt limitate, numărul maxim de participanți este de 30, așa că nu uita să te înscrii.

Discuția are loc online, joi pe 25 noiembrie între orele 18:45 – 21:00. Este un context de socializare, dezvoltare și oricine se poate alătura discuției. Încurajăm persoanele tipice ca pe durata activității să se lege la ochi, să păstrăm contextul de la club.

Despre moderatori:

Ştefan Ilioaica: Pe lângă lectură și psihologie, călătoriile reprezintă o activitate pe care o practic cu foarte mare plăcere. Fie că este vorba de ieşiri în natură, vizitarea unor monumente istorice sau pur şi simplu explorarea unor oraşe noi, călătoriile îmi oferă atât energie pozitivă, cât şi experienţe faine din care pot învăţa foarte multe lucruri.

Acum vreo trei ani, am decis să ridic puţin miza, împreună cu un grup de prieteni am vizitat Grecia, ajutându-ne de baston, tehnologie asistivă, iar când lucrurile deveniseră cu adevărat încurcate, am cerut ajutorul trecătorilor.

Oana Totoreț: Ce mă fascinează pe mine cel mai mult pe lumea asta sunt lucrurile noi, provocările, și să îmi demonstrez mie că foarte puține lucruri sunt cu adevărat imposibile. Îmi place să călătoresc pentru că simt că îmi dau un restart și îmi încarc bateriile pentru o vreme îndelungată. Îmi place să vizitez atât locuri din natură, unde simți că ești parte din ceva mai mare și parcă problemele cotidiene încep sa pară din ce în ce mai mici, cât și să observ alte culturi și alte stiluri de viață.

 

Clubul este o inițiativă AMAis și se aliniază cu viziunea noastră – fiecare are responsabilitatea de a crea o societate incluzivă. Schimb de abilități cu susținerea Societe Generale Global Solution Centre.

 

+
Scrie-ne pe Whatsapp!