Joi(n) la discuții pe tema „Mobilitate, abilitate, diversitate”!
Dăm startul atelierelor din cadrul Clubului de Mobilitate Urbană 5.0, printr-o nouă ediție de discuții online din seria CMU Talks! 🎉 Pe 28 octombrie vă așteptăm să explorăm alături de Ioan Man și Paul Bogorin formele diverse ale deplasării. Vom împărtăși păreri și experiențe despre cum fiecare dintre acestea reprezintă pași în dobândirea independenței. 🙌
Tema mobilității a fost și va fi întotdeauna un subiect central al activității clubului. Totuși, nu poate fi niciodată dezbătută îndeajuns. Mobilitatea constituie o abilitate esențială în dobândirea independenței, iar diversitatea acesteia construiește posibilități multiple în drumul către viața independentă. 🦯🦸♂️
Vom aborda subiecte precum:
Mobilitate, abilitate, de ce stai? Hai! 😃 Participarea este gratuită, tot ce trebuie să faci este să completezi următorul formularul de mai jos.
Locurile sunt limitate, numărul maxim de participanți este de 30, așa că nu uita să te înscrii.
Discuția are loc online, joi pe 28 octombrie între orele 18.45 – 21.00. Este un context de socializare, dezvoltare și oricine se poate alătura discuției. Încurajăm persoanele tipice ca pe durata activității să se lege la ochi, să păstrăm contextul de la club.
💪 Despre moderatori:
Ioan Man: 36 ani, Cant-autor. Pasiunea cea mai mare pe care o are, este muzica. Pe lângă muzică mai are ca pasiuni sportul, plimbările în aer liber, lectura. O fire sociabilă, comunicativă și foarte deschisă. „Dacă vrei poți”, este deviza după care s-a ghidat pas cu pas în viață, pentru că așa a fost crescut și educat. Este preocupat de orice tehnică, soluție, procedeu care-i asigură o independență cât mai mare. Militează pentru ca o persoană cu dizabilități să fie cât mai independentă. De ce? Pentru că fiind independent îi poți ajuta, proteja pe cei din jurul tău.
Paul Bogorin: activează în domeniul mass-media, și anume în radio, având colaborări cu trei posturi de radio. Este absolvent de Jurnalism, cu masterat în Publicitate și brand. Pe lângă marea lui pasiune, câinii, de-a lungul timpului a ajuns să fie foarte interesat și de tehnologie, în așa mod încât și-a depășit primul profesor de informatică. Astfel că, din când în când, profesorul îl mai sună pe Paul să-l mai ajute la rezolvarea problemelor ceva mai complexe.
Clubul este o inițiativă AMAis și se aliniază cu viziunea noastră – fiecare are responsabilitatea de a crea o societate incluzivă. Schimb de abilități cu susținerea Societe Generale Global Solution Centre.