CMU Talks – Glume la vedere

CMU Talks – Glume la vedere

 

Joi(n) la stand-up cu „Glume la vedere”! 🎤😄

Încheiem o serie de discuții pe teme relevante când vine vorba despre drumul către independența nevăzătorilor. Pregătim o întâlnire în care umorul să iasă la suprafață, iar nevăzătorii să împartă din experiențele amuzante din viața lor. Întâlnirea va fi moderată de Mihai Grecu, care precis va aduce cel puțin un zâmbet pe fața fiecăruia dintre noi! 😜

Începem discuția despre practica comediei și cum se încadrează în viața noastră. 🤔 Dacă vrei și te simți pregătit, poți să împarți cu noi momentele haioase din viața ta, iar la final moderatorul nostru va realiza un scurt moment de „stand-up” online. Te așteptăm cu voie bună și veselie la o sesiune zdravănă de glume!

Vom discuta despre:

  • Stiluri de comedie și umor
  • Comedianți preferați
  • Cum se încadrează umorul în viața noastră
  • Sesiune de glume

Participarea este gratuită, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos.

Sesiunea are loc online, joi pe 24 iunie  între orele 18.45 – 21.00. Este un context de socializare, dezvoltare și oricine se poate alătura discuției. Încurajăm persoanele tipice ca pe durata activității să încerce să fie legate la ochi, să păstrăm contextul de la club.

Locurile sunt limitate, numărul maxim de participanți este de 30, așa că nu uita să completezi chiar acum formularul.

Despre moderator – Mihai Grecu:

Hello, Eu sunt Mihai, după cum mi-a comunicat buletinul ultima dată. Am încă 29 de ani, puțin până la pensie, și sunt asistent BFKT, pe scurt maseur. Pe partea de muzică tind să cred că mă descurc acceptabil la chitară, iar pe voce nici nu mai zic. Iubesc teatrul și mă atrage foarte mult, zona de comedie mai ales, curentul stand up comedy. Am avut câteva încercări și cred că mă descurc binișor. Din cauza pandemiei nu prea am mai făcut, dar am încercat să mă mențin în formă. Cum? Am râs de propriile mele greșeli și de ce întâmplă prin jur. Mi se pare o practică foarte bună, mai ales în contextul actual. Ar trebui, chiar inclusă în școli, fiindcă este un fel de medicament și cred că ajută foarte mult la dezvoltarea noastră.

Așadar, nu va luați prea tare în serios și încercați să zâmbiți mai ales în situațiile care nu sunt făcute pentru asta!

_____________________ 

Clubul este o inițiativă AMAis și se aliniază cu viziunea noastră – fiecare are responsabilitatea de a crea o societate incluzivă. Schimb de abilități cu susținerea Societe Generale Global Solution Centre Romania.

+
Scrie-ne pe Whatsapp!