CMU Talks – Dispozitive inteligente: confort vs accesibilitate

CMU Talks – Dispozitive inteligente: confort vs accesibilitate

 

Joi(n) la discuții pe tema „Dispozitive inteligente: confort vs accesibilitate”!

Pe 28 ianuarie vă așteptăm la o sesiune de discuții online, unde vom explora cum ne putem ușura viața prin intermediul tehnologiei, alături de moderatorii noștri Alex Cucu și Daniel Ionescu, specialiști în domeniul IT.

În construirea drumului către independență, o componentă importantă care conferă stabilitate este tehnologia. Astăzi, dispozitivele inteligente fac parte din viața noastră cotidiană. În funcție de cum le utilizezi ele pot reprezenta fie o unealtă în dobândirea independenței și accesibilizarea mediului în care ești, fie un plus de confort.

Vom explora subiecte precum:

  •  Conceptul de dispozitive inteligente
  • Avantaje vs dezavantaje
  • Cum facem tranziția de la confort la accesibilitate: ce inseamna internetul tuturor lucrurilor pentru diverși utilizatori
  • Tipuri de dispozitive inteligente și cum le utilizăm

 

Participarea este gratuită, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul https://forms.gle/QswGwy1XiuThpmW26.

Sesiunea are loc online, joi pe 28 ianuarie între orele 18.45 – 21.00. Este un context de socializare, dezvoltare și oricine se poate alătura discuției. Încurajăm persoanele tipice ca pe durata activității să încerce să fie legate la ochi, să păstrăm contextul de la club.

Locurile sunt limitate, numărul maxim de participanți este de 30, așa că nu uita să completezi chiar acum formularul.

Despre moderatori:

Discutia va fi moderată de colegii noștri, Alex Cucu și Daniel Ionescu, care construiesc o echipă faină și incluzivă în cadrul componentelor tech din Amais, fiind totodată și 2 dintre dezvoltatorii aplicației SeeYou- https://seeyou.ro/.

 

Alex Cucu: Sunt absolvent al Facultății de Matematică-Informatică din cadrul Universității București și programator într-o companie de IT bucureșteană, specialist în accesibilitate și Tech lead Amais. Susțin incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități prin implicarea în diverse inițiative. Recent am vorbit despre acestea în cadrul @TedX University of Bucharest: https://www.youtube.com/watch?v=giA51dtfEuM&feature=youtu.be

 

Daniel Ionescu: Sunt programator și pasionat de tot ce înseamnă tehnologie, îmi place sa mă implic în proiecte în care cred și sunt parte din echipa AMAis de la începutul anului 2019.

https://www.facebook.com/DanielIonescu131

Clubul este o inițiativă AMAis și se aliniază cu viziunea noastră – fiecare are responsabilitatea de a crea o societate incluzivă. Schimb de abilități cu susținerea Societe Generale Global Solution Centre Romania.

+
Scrie-ne pe Whatsapp!