CMU Talks – Despre carieră

CMU Talks – Despre carieră

 

Joi(n) la discuții pe tema „Despre carieră”! 👩‍🏫👨‍🔧👨‍🍳

Pe 27 mai împărtășim experiențe, cunoștințe și trăiri în încercarea de a găsi răspunsuri la întrebările despre carieră, în cadrul unei sesiuni de discuții online moderată de Mădălina Constantin, specialist în recrutare.

De data aceasta, discuțiile despre viața independentă pe nevăzute ne aduc în centrul atenției cariera și cum putem cuceri orice provocare pe care o putem întâlni. Ne ghidăm în acest traseu pe baza a ceea ce suntem și ce ne place să facem, așa că vom descoperi împreună cum putem regăsi împlinire în propriul drum profesional, dar și care sunt pașii pentru atingerea acestui scop.

Vom aborda subiecte precum:

  • Informații despre piața muncii și aspecte legislative
  • Elemente de autocunoaștere și importanța lor în alegerea carierei
  • Cum să alegi un consilier vocațional bun
  • Metode de găsire a unei profesii
  • Modalități de concepere a unui CV/ profil de LinkedIn

Participarea este gratuită, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos.

Sesiunea are loc online, joi pe 27 mai  între orele 18.45 – 21.00. Este un context de socializare, dezvoltare și oricine se poate alătura discuției. Încurajăm persoanele tipice ca pe durata activității să încerce să fie legate la ochi, să păstrăm contextul de la club.

Locurile sunt limitate, numărul maxim de participanți este de 30, așa că nu uita să completezi chiar acum formularul.

Despre moderator:

Mădălina Constantin este masterand în Consiliere Școlară și Dezvoltare în Carieră din cadrul Universității București. De 10 ani se ocupă de recrutarea noilor angajați în companii de IT și se asigură de dezvoltarea lor permanentă. De 2 ani activează ca voluntar în cadrul Universității București și a Universității Politehnica, unde susține sesiuni individuale și ateliere de orientare în carieră.

____________________

Clubul este o inițiativă AMAis și se aliniază cu viziunea noastră – fiecare are responsabilitatea de a crea o societate incluzivă. Schimb de abilități cu susținerea Societe Generale Global Solution Centre Romania.

+
Scrie-ne pe Whatsapp!