CMU Talks – Cum se pot spune povești despre incluziune socială

CMU Talks – Cum se pot spune povești despre incluziune socială

 

Joi, 31 martie, de la 19:00-20:30, te așteptăm la o discuție despre: „Cum se pot spune povești despre incluziune socială” alături de Ana Maria Ciobanu, reporter DoR.

Ana scrie de peste 11 ani despre echitate socială, scrie despre oameni la intersecția cu un sistem social șubred.

 

La discuția de joi ne vom îndrepta atenția către:

  • Puterea poveștilor în procesul de incluziune socială;
  • Grupurile vulnerabile și sursa excluziunii lor;
  • Cum afectează războiul din Ucraina incluziunea socială din România;
  • La ce să ne așteptăm în perioada următoare;
  • Sesiune de Q&A.

Participarea este gratuită și așteptăm atât persoane cu și fără dizabilități. Înscrie-te și rezervă-ți locul în formularul de mai jos.

💛 Despre Ana:

Ana Maria Ciobanu este reporter și scrie despre echitate socială. Publică la DoR din 2011. În 2017 a lansat podcastul Satul Mădălinei o serie audio despre sărăcie transgenerațională, filantropie și sistemul de asistență socială. Apoi, împreună cu colega ei, Oana Sandu, a creat podcastul mame în care au explorat timp de două sezoane dansul complicat dintre maternitate și carieră, iar în al treilea sezon s-au aplecat asupra importanței ascultării copiilor, atât în familie cât și în societate. Anul acesta a lansat seria Obiceiul pământului, un podcast în șase episoade despre istoria sclaviei romilor și impactul acestor 500 de ani până în prezent.

Când nu e pe teren, Ana explorează lumea alături de cei doi copii și încearcă să petreacă cât de mult timp în natură. Face jurnalism pentru că își explică realitatea prin povești și iubește să asculte și să le dea voce celor care nu au de obicei spații în care să se facă auziți.

Evenimentul face parte din proiectul Clubul de Mobilitate Urbană, o inițiativă AMAIS (Asociația Metodelor Alternative de Integrare Socială) susținută de Societe Generale Global Solution Centre.

+
Scrie-ne pe Whatsapp!