CMU Talks – Cum ne descoperim talentele și le transformăm în job-uri. Exemple de povești

CMU Talks – Cum ne descoperim talentele și le transformăm în job-uri. Exemple de povești

Joi, 24 februarie, de la 19:00-21:00, te așteptăm la o discuție despre: „Cum ne descoperim talentele și le transformăm în job-uri. Exemple de povești”

 

Vom descoperi experiențele a trei persoane cu deficiențe de vedere, Ovidiu Cucu, asistent medical balneofizioterapie, Spitalul Militar București; Cătălin Nicolaidi, profesor, Liceul Tehnologic Special „Regina Elisabeta” din București,; Răzvan Nedu, trainer Climb Again; și Alex Tache, data quality analyst NN și voluntar la Asociația Magic, utilizator de scaun rulant.

Discuția va fi despre:

  • Procese de căutare prin care au găsit locul de muncă dorit;
  • Provocări întâmpinate de-a lungul carierei;
  • Sfaturi pentru persoanele cu dizabilități în alegerea carierei.

Participarea este gratuită. Așteptăm atât persoane cu și fără dizabilități. Prin discuție creăm un un spațiu în care vorbim despre provocările în alegerea unui loc de muncă având în centru diversitatea abilităților fiecăruia dintre noi.

Locurile sunt limitate, numărul maxim de participanți este de 30. Înscrie-te și rezervă-ți locul aici: https://forms.gle/Bp2jc2inLEafj9K3A.

Evenimentul face parte din proiectul Clubul de Mobilitate Urbană, o inițiativă AMAIS susținută de Societe Generale Global Solution Centre.

+
Scrie-ne pe Whatsapp!