CMU Talks- Calea spre mobilitate

CMU Talks- Calea spre mobilitate

 

Joi(n) la discuții pe tema „Calea spre mobilitate”!

Cu ocazia zilei Internaționale a Bastonului Alb dăm startul unei noi ediții a Clubului de Mobilitate Urbană- CMU 4.0!

Alături de colegul nostru Ștefan Ilioaica, vom aborda unul dintre subiectele fondatoare ale clubului, și anume mobilitatea. Aceasta constituie unul dintre pilonii de pornire pe traseul către o viață independentă, așadar este necesar să descoperim și cu ce este pavată calea spre o deplasare liberă, dar și prin ce mijloace o putem accesibiliza.

Vom aborda subiecte precum:

  • Ziua bastonului alb
  • Istoricul apariției bastonului
  • Tipurile de baston și utilizarea acestora
  • Mijloacele de obținere a mobilității

Participarea este gratuită, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul: https://forms.gle/dv2MBkNrBa1SM9tA7

Discuția are loc online, joi pe 15 octombrie între orele 18.45 – 21.00. Este un context de socializare, dezvoltare și oricine se poate alătura discuției. Încurajăm persoanele tipice ca pe durata activității să încerce să fie legate la ochi, să păstrăm contextul de la club.

Locurile sunt limitate, numărul maxim de participanți este de 30, așa că nu uita să completezi chiar acum formularul.

Despre moderatorul Ștefan Ilioaica:

Fac parte din echipa AMAis din 2018, domeniul meu principal de studiu este psihologia, iar în prezent sunt student la facultatea de Jurnalism, cât şi la masterul de Psihologie Organizaţională. Printre pasiunile mele se numără călătoriile, lectura şi implicarea în cât mai multe activităţi cu impact social. Pentru a mă putea bucura din plin de ele, mobilitatea a jucat și încă joacă un rol important, motiv pentru care am încercat să îmi dezvolt această abilitate cât mai mult posibil.

 

Clubul este o inițiativă AMAis și se aliniază cu viziunea noastră – fiecare are responsabilitatea de a crea o societate incluzivă. Schimb de abilități cu susținerea Societe Generale European Business Services.

+
Scrie-ne pe Whatsapp!