CMU Talks – Al doilea Crăciun în pandemie. Cum ne bucurăm de el

Joi(n) la discuții și glume!

 

Pe 16 decembrie vă invităm să vorbim despre cum ne pregătim de Crăciun în cadrul unei întâlniri CMU Talks cu tema „Al doilea Crăciun în pandemie. Cum ne bucurăm de el.” Împărtășim din amintirile despre Crăciun, glumele sunt binevenite și încurajate, și facem schimb de idei de cadouri accesibilizate. Gazdă va fi Mihai Grecu.

 

Vom aborda subiecte precum:

  • Gastronomia și muzica Crăciunului
  • Experiența Crăciunului pentru fiecare
  • Cum putem accesibiliza cadouri de Crăciun

Participarea este gratuită, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos.

Locurile sunt limitate, numărul maxim de participanți este de 30, așa că nu uita să te înscrii.

 

Discuția are loc online, joi pe 16 decembrie între orele 18:45 – 21:00. Este un context de socializare, dezvoltare, și oricine se poate alătura discuției. Încurajăm persoanele tipice ca pe durata activității să se lege la ochi, să ne dezvoltăm și empatia față de participanții nevăzători.

Despre moderator – Mihai Grecu:

Hello, Eu sunt Mihai, după cum mi-a comunicat buletinul ultima dată. Pe partea de muzică tind să cred că mă descurc acceptabil la chitară, iar pe voce nici nu mai zic. Iubesc teatrul și mă atrage foarte mult zona de comedie mai ales, curentul stand up comedy. Am avut câteva încercări pe această zonă și cred că mă descurc binișor. Nu prea am mai practicat din cauza pandemiei, dar am încercat să mă mențin în formă, râzând de propriile mele greșeli și la ce se întâmplă prin lumea din jur. Mi se pare o practică foarte bună, mai ales în contextul actual. După mine, este un fel de medicament și cred că ajută foarte mult la dezvoltarea noastră. Așadar, nu va luați prea tare în serios și încercați să zâmbiți mai ales în situațiile care nu sunt făcute pentru asta.

 

Clubul este o inițiativă AMAis și se aliniază cu viziunea noastră – fiecare are responsabilitatea de a crea o societate incluzivă. Schimb de abilități cu susținerea Societe Generale Global Solution Centre.

+
Scrie-ne pe Whatsapp!