CMU 4.0 – Probă de mobilitate: parc accesibilizat?

CMU 4.0 – Probă de mobilitate: parc accesibilizat?

 

Te-ai gândit cum arată un traseu accesibilizat pentru nevăzători în București? 🎉

 

În data de 17 iulie marcăm finalul ediției 4- a Clubului de Mobilitate Urbană și te invităm cu ocazia asta să explorezi cu noi și să analizăm nivelul de accesibilitate al noii magistrale de metrou și al parcului Drumul Taberei.

 

👩‍🦯 Provocarea zilei va fi să parcurgem împreună o nouă latură a orașului ghidați de baston într-un exercițiu de activitare a simțurilor pe nevăzute. Vom explora atât spațiul urban cât și vegetația din parcul Drumul Taberei ajutați de sunete, mirosuri și texturi în cadrul unui experiment senzorial, pentru a încuraja dezvoltarea empatiei, descoperirea orașului și a susține integrarea socială a persoanelor cu deficiențe de vedere.

Programul zilei:

🔸 10:30 – 10:45: Punct de întâlnire la ieșirea de metrou Izvor (https://goo.gl/maps/bi745RVnnk6PdNXz7)
🔹 11:00 – 12:00: Un traseu pe nevăzute pe linia M5 a metroului până la stația Parcul Drumul Taberei

🔸 12:00 – 14:00: Explorarea atracțiilor parcului Drumul Taberei

🔹 14:00 – 14:30: Sesiune de feedback și o mică surpriză la final din partea noastră

 

Invităm la explorare persoane cu deficiențe de vedere, dar și persoane tipice care doresc să-și activeze simțurile într-un tur pe nevăzute (purtând ochelari opaci). Participarea este gratuită, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos

Locurile sunt limitate la 12 participanți, așa că nu ezita să completezi chiar acum. Pentru siguranța tuturor, respectăm regulile de distanțare fizică și igienă și măsurile de siguranță necesare.
_______________________
Clubul este o inițiativă AMAIS și se aliniază cu viziunea noastră – fiecare are responsabilitatea de a crea o societate incluzivă. Schimb de abilități cu susținerea Societe Generale Global Solution Centre Romania

+
Scrie-ne pe Whatsapp!