CMU 4.0- Mișcare în aer liber

CMU 4.0- Mișcare în aer liber

 

Dăm startul atelierelor fizice, printr-un eveniment în aer liber!

Pe data de 31 octombrie vă invităm la un context de socializare între tipici și nevăzători, ce constă într-o sesiune de mișcare cu invitatul nostru Răzvan Nedu, instructor de escaladă.

Sportul reprezintă cheia către o viață activă și deschide drumul către o viață mobilă și independentă. Astfel, scopul atelierului de mișcare în aer liber este de a dezvolta coordonarea, echilibrul, rezistența participanților și de a le crește mobilitatea.

La atelier vom trece prin:

  • Exerciții de coordonare
  • Alergare în echipă
  • Exerciții de echilibru

Atelierul are loc în parcul Izvor, pe data de 31 octombrie, între 11:00 și 14:00. Este un context de socializare, dezvoltare și oricine ni se poate alătura.

Participarea este gratuită, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul – https://forms.gle/Neciq6tpGzEpsR197.

Locurile sunt limitate la 10 participanți, așa că nu ezita să completezi chiar acum. Pentru siguranța tuturor, ținem atelierul în aer liber, respectăm regulile de distanțare fizică și igienă și măsurile de siguranță necesare.

Se recomandă ca participanții la atelier să aibă o ținută adecvată pentru sport și adidași.

Despre trainerul Răzvan Nedu:

Am 24 de ani, practic escalada sportivă de 4 ani și  de 2 ani sunt instructor de escaladă la centrul Climb Again. Am fost primul român care a participat la Campionatul Mondial de Paraclimbing, iar în prezent sunt căpitanul lotului național de paraclimbing având și o scurtă tangență cu alpinismul de altitudine, vara aceasta urcând pe vârful Mont Blanc- 4810 m.

 

Clubul este o inițiativă AMAis și se aliniază cu viziunea noastră – fiecare are responsabilitatea de a crea o societate incluzivă. Schimb de abilități cu susținerea Societe Generale European Business Services.

+
Scrie-ne pe Whatsapp!