CMU 4.0 – Atelier de tobe pe nevăzute

CMU 4.0 – Atelier de tobe pe nevăzute

Vă așteptăm la un atelier cu ritmuri de tobe! 🥁🎶

În data de 17-18 aprilie vă invităm la un context nou de socializare între tipici și nevăzători! Vă provocăm cu o experiență muzicală de neuitat în care vom descoperi cât de natural și intuitiv este să cânți la un instrument de percuție, alături de trainerul nostru Alex Neagu, percuționist cu experiență.

Ne vom dezvolta abilitatea de a recunoaște ritmuri, de a le reproduce cu ajutorul unui instrument și le vom sincroniza împreună cu ceilalți participanți, astfel încât să ne concentrăm atât pe ceea ce facem cu mâinile noastre, cât și pe ceea ce auzim în jur.

La atelier vom trece prin:

  • Explorarea diverselor instrumente de percuție
  • Folosirea tobelor tradiționale, dar și instrumentelor de percuție moderne
  • Exerciții ritmice

Atelierul va avea loc La Firul Ierbii (Splaiul Unirii 160), în datele de 17-18 aprilie, între 11:00 și 14:00. Este un context de socializare, dezvoltare, și oricine ni se poate alătura. Participarea este gratuită, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos.

Locurile sunt limitate la 8 participanți în fiecare zi, așa că nu ezita să completezi chiar acum. Pentru siguranța tuturor, respectăm regulile de distanțare fizică și igienă și măsurile de siguranță necesare.

Despre trainerul Alex Neagu:

Am descoperit atracția mea pentru percuție pe când eram în școala primară, după ce am fost înscris de părinții mei la un curs de tobe. De atunci au trecut cam 20 de ani și totul s-a învârtit în jurul muzicii. După ce am terminat liceul de muzică și Conservatorul, am cântat alături de mai multe trupe și artiști cumulând aproximativ 800 – 900 de concerte. Acum 6 ani am început să predau cursuri de tobe și, ca profesor, printre cele mai mari satisfacții le-am avut când elevii au descoperit o nouă pasiune în această activitate.

_______________________
Clubul este o inițiativă AMAis și se aliniază cu viziunea noastră – fiecare are responsabilitatea de a crea o societate incluzivă. Schimb de abilități cu susținerea Societe Generale Global Solution Centre Romania.

+
Scrie-ne pe Whatsapp!