CMU 4.0 – Atelier creativ pe nevăzute

CMU 4.0: Atelier creativ pe nevăzute – tablou tactil

Duminica asta se lasă cu artă! 👨‍🎨💕

În data de 25 aprilie vă invităm la o provocare artistică.✨ Colegele noastre, Antonia Groza și Alina Ionescu, ne vor ghida într-o experiență multisenzorială pe nevăzute. Simțurile o să ne dicteze imaginația în crearea unui tablou tactil prin tehnica mozaicului!

Provocarea zilei: reprezentarea prin artă și texturi a orașului București! Îmbinăm cunoștințele despre oraș, experiențele personale și texturile într-o încercare artistică prin care ne vom dezvolta simțul tactil, dexteritatea și capacitatea de reprezentare mintală a spațiului.

La atelier vom trece prin:

  • Prezentare temă și tehnică de lucru
  • Explorare senzorială a diferitelor texturi
  • Crearea propriului tablou tactil din texturi
  • Prezentarea creațiilor

Atelierul are loc în spațiul de La Firul Ierbii (Splaiul Unirii nr. 160),  în  data de 25 aprilie, între 11:00 și 14:00. Este un context de socializare, dezvoltare și oricine ni se poate alătura.

Participarea este gratuită, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos.

Locurile sunt limitate la 8 participanți, așa că nu ezita să completezi chiar acum. Pentru siguranța tuturor, respectăm regulile de distanțare fizică și igienă și măsurile de siguranță necesare.

Despre traineri😄:

Antonia + Alina = BFF, colege în echipa AMAIS, pasionate de artă și mereu în căutare de frumos și de noi căi de exprimare  artistică.

________________________

Clubul este o inițiativă AMAis și se aliniază cu viziunea noastră – fiecare are responsabilitatea de a crea o societate incluzivă. Schimb de abilități cu susținerea Societe Generale European Business Services.

 

 

+
Scrie-ne pe Whatsapp!