CMU 4.0- “Arta” căzăturii pe nevăzute

CMU 4.0- “Arta” căzăturii pe nevăzute

 

Știați că există un mod corect de a cădea? 🤔

În data de 7 februarie vă invităm la un context nou de socializare între tipici și nevăzători, ce constă într-o sesiune de mișcare cu trainerul nostru Rinu Adonis Trasca Staicu, antrenor de arte marțiale.

Ne aflăm în sezonul rece al căzăturilor, dar totuși nu ne dorim ca  vremea de afară să ne împiedice să avem o viață mobilă și independentă! În cadrul atelierului ne asigurăm că vom fi pregătiți în cazul în care ne vom dezechilibra neintenționat, prin învățarea modului în care putem cădea în siguranță.

La atelier vom trece prin:

  • Exerciții de încălzire uzuale
  • Exersare tehnică de căzut
  • Exerciții: căderea spre înainte, căderea laterală, căderea spre înapoi.

Atelierul va avea loc loc în sala Absoluto Fighting Center (https://goo.gl/maps/tr2vYUgmR2HpYUer6),  în data de 7 februarie, între 10:00 și 13:00. Este un context de socializare, dezvoltare, și oricine ni se poate alătura.

Participarea este gratuită, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul- https://forms.gle/HLDMmhkA9sqhdnp8A.

Locurile sunt limitate la 10 participanți, așa că nu ezita să completezi chiar acum. Pentru siguranța tuturor, respectăm regulile de distanțare fizică și igienă și măsurile de siguranță necesare.

Participanții sunt rugați să vină la atelier cu o ținută adecvată pentru sport.

 

Despre trainerul Rinu Adonis Trasca Staicu:

Sunt sportiv în cadrul Federatiei Romane de Arte Marțiale din anii ’90 și în cadrul Federatiei de Kempo din anul 2003, am terminat școala de antrenori în anul 2000 și de atunci sunt antrenor în cadrul Federatiei Romane de Arte Marțiale.

Ca sportiv, am câștigat în decursul anilor diferite probe la mai multe campionate Europene și Mondiale de Kempo. Ca antrenor, am fost alături de primul sportiv al nostru care a câștigat la Juniori o medalie Europeană de Ju-Jitsu.

________________________

Clubul este o inițiativă AMAis și se aliniază cu viziunea noastră – fiecare are responsabilitatea de a crea o societate incluzivă. Schimb de abilități cu susținerea Societe Generale Global Solution Centre Romania.

 

+
Scrie-ne pe Whatsapp!