Ceramică artizanală pe nevăzute

Ceramică artizanală pe nevăzute

Despre cum comunitatea pe care o ajuți vine în sprijinul organizației!

Suntem recunoscători comunității de oameni faini pe care am construit-o în cei aproape 6 ani de la înființare, atât nevăzători cât și persoane tipice (fără dizabilități reglementate).
În urma atelierelor de la Clubul de Mobilitate Urbana Senseability de modelare de ceramică, găzduite de

Studio Mud, participanții, nevăzători și tipici, au creat obiecte artizanale (boluri, farfurii, platouri, căni) pe care au ales să ni le ofere ca să ne sprijine activitatea.
În schimbul unei contribuții de minim 100 lei, obiectele de mai jos pot ajunge la tine. Banii adunați îi vom folosi pentru organizarea altor evenimente în care nevăzătorii să-și dezvolte abilitățile pentru o viață independentă. Adică impact real în viața unor persoane din jurul nostru. ♥
Cum faci asta? Rezervă un obiect printr-un comentariu la fotografia respectivă, contribuie cu minim 100 lei (per produs) în contul AMAIS (RO74 RZBR 0000 0600 1761 6395 deschis la Raiffeisen Bank, Asociația Metodelor Alternative de Integrare Sociale) ca să finalizezi rezervarea.
❗Este esențial să menționezi „Contribuție proiect CMU” în detaliile transferului.
Apoi te așteptăm să-l ridici de la sediul nostru de La Firul Ierbii (Splaiul Unirii nr.160) sâmbătă, 13 martie (14:00-16:00) și duminică, 14 martie (12:00-16:00). Dacă nu locuiești în București, ți-l trimitem prin curier, doar să ne dai detalii în privat. 📭

Poate obiectele artizanale ți se vor părea imperfecte, însă ele au fost aduse la stadiul de perfecțiune de cei care nu și-au putut privi obiectele în timp ce le-au modelat. E important să știi că persoanele tipice au purtat ochelari opaci în timpul modelării tocmai pentru a înțelege cum privesc nevăzătorii lumea.
În plus, au transmis și un mesaj către cel/ cea care va alege să-l aibă, vezi în albumul foto.
Mai mult ca oricând, azi simțim că a fi incluziv e #AMAISing.
______________________
Clubul este o inițiativă AMAis și se aliniază cu viziunea noastră – fiecare are responsabilitatea de a crea o societate incluzivă. Schimb de abilități cu susținerea Societe Generale Global Solution Centre Romania.
+
Scrie-ne pe Whatsapp!