Au început înscrierile la Școala CMU: grupa de adulți

START! Înscrieri participanți! 🎉

Așteptăm alături de noi 10 persoane de peste 18 ani cu deficiențe de vedere dornice să-și dezvolte abilitățile de viață independentă în proiectul Școala Clubului de Mobilitate Urbană.

👉 Ce vei învăța la Școala CMU?

Vor fi 13 ateliere, cu o durată de 3 ore, în timpul weekend-ului, în perioada octombrie 2023 – iulie 2024. Activități precum: mobilitate prin oraș cu bastonul alb, folosirea tehnologiei asistive,  folosirea transportului în comun, abilități de viață independentă precum gătit călcat sau impaturit haine, dezvoltare personală, comunicare și orientare profesională. Vom încheia cu o probă de mobilitate și o festivitate. Găsești datele atelierelor în formular.

👉 Cine se poate înscrie?

Școala CMU se adresează persoanelor cu deficiențe de vedere congenitale dar și celor ce și-au pierdut o parte din vedere de-a lungul vieții și vor să iasă din zona de confort, să își dezvolte abilități noi și să socializeze.

Întrucât locurile sunt limitate, selecția va fi după următoarele criterii: disponibilitatea de a veni la toate cele 13 ateliere și a evenimentului final de pe parcursul celor 10 luni, dorința de învățare și de a-și dezvolta noi abilități. Ne dorim să avem egalitate de gen între participanți, așadar încurajăm cât mai multe persoane să se înscrie.

 

👉 Cum te înscrii?

Cursurile sunt gratuite. Completeză formularul din primul comentariu. Dacă ai probleme în completare, dă-ne un telefon la numărul 0769451281 și te vom ghida. Acest formular poate fi completat până în data de 24 septembrie 2023, ora 24:00.

👉 Ce trebuie să mai știi?

Participarea la Școala CMU va fi un proces continuu de învățare, asta înseamnă că vei avea și teme și exerciții pentru acasă (uneori). Noi îți vom oferi suport atât pe tot parcursul Școlii, cât și după finalizarea lui.

________________________

Școala CMU este un proiect AMAIS și finanțat de Societe Generale Global Solution Centre. 

+
Scrie-ne pe Whatsapp!