Au început înscrierile la cursurile de programare CMU Tech 6

De peste 5 ani AMAIS organizează cursuri de programare pentru persoane cu dizabilități de vedere pentru a-i susține să-și deschidă orizontul către noi oportunități profesionale. Majoritatea absolvenților s-au orientat către facultăți de Informatică, au obținut burse sau sunt angajați full-time în companii multinaționale.

Cursurile sunt destinate persoanelor cu dizabilități de vedere sau cu mobilitate redusă (utilizatori de scaun rulant).

De asemenea, oferim două locuri persoanelor fără dizabilități reglementate.

Trainerii cursurilor sunt Radu Vasile, Alex Cucu, Ștefan Moisei, Krisztian Kovacs, persoane cu dizabilități de vedere, și Daniel Ionescu, persoană fără dizabilități reglementate.

Cursurile de programare sunt gratuite și durează aproape un an. Încep în luna aprilie și țin până în decembrie sau începutul anului viitor, în funcție de obiectivele trainerilor și nevoile cursanților. Întâlnirile au loc online o dată pe săptămână și durează două ore.

Pentru înscrierea la cursuri, completează formularul de mai jos. În martie – aprilie 2024 vei fi contactat de o persoană din echipă pentru o discuție, atunci va avea loc selecția candidaților pentru noul an.

De asemenea, pe 16 martie, între 11:00-14:00, te așteptăm la o discuție pe Google Meet despre tehnologie și cum programează persoanele cu dizabilități de vedere. Fie că ești persoană cu sau fără dizabilități de vedere sau locomotorii, vei descoperi dacă programarea este pentru tine.

Prin completarea formularului de mai jos, îți dai acordul de a fi contactat de cineva din echipa AMAIS pentru detalii legate de participarea la curs și îți dai acordul cu privire la prelucrarea datelor tale personale din categoriile menționate aici: https://tinyurl.com/qa7dpvq5

Cursurile de programare pentru nevăzători sunt un proiect AMAIS susținut de Google.

#BuildForEveryone #Tech4All

 

+
Scrie-ne pe Whatsapp!