Atelier incluziv despre sănătatea sânilor la Clubul CMU

Sâmbătă, 9 martie, între orele 11:00 – 13:00, te invităm la Clubul CMU la un atelier despre sănătatea sânilor, unde vom vorbi despre mituri și vom afla ce știm și ce nu știm despre ei. 

Alături de Delia Grigoroiu de la Asociația R.O.Z, Cătălina Dinu de la Împreună pentru Viață și de Laura Ianculescu, medic primar imagist, sărbătorim luna femeii printr-un atelier care ne ajută să avem grijă de sănătatea noastră, în care să fim împreună și să ne simțim confortabil să punem întrebări, unde să fim ascultate și unde să aflăm cum putem avea grijă mai mult de noi. 

Programele de screening pentru depistarea cancerului de sân, cancerului de col uterin, precum și de vaccinare anti-HPV nu includ activități care vizează persoanele cu dizabilități, așa că așteptăm persoane cât mai diverse, cu dizabilități intelectuale și/ sau fizice, seniori/ tinere/ persoane fără dizabilități reglementate, oricine interesat/-ă de subiect, într-un spațiu prietenos și accesibil. 

Ne întâlnim la sediul AMAIS (Splaiul Unirii 160, colț cu Strada Abatorului). Intrarea se face la nivel, de pe Strada Abatorului, spațiul dispune de rampă de acces cu balustradă, toaletă adaptată utilizatorilor de scaun rulant și hărți tactile ale spațiului. 

Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate, așa că înscrie-te completând formularul de mai jos.

Evenimentul face parte din Clubul CMU, un program AMAIS, susținut de PAID România. La Clubul CMU creștem incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități și reducem prejudecățile asociate dizabilității, generând un spațiu intersecțional de dialog între categorii sociale și profesionale diverse.

 

+
Scrie-ne pe Whatsapp!