Atelier incluziv de mini-arhitectură alături de Centrul Joyplace și Clubul CMU

Sâmbătă, 23 martie, între 11:00 – 13:00, te așteptăm la Clubul CMU să ne jucăm cu diferite materiale, să explorăm și să facem exerciții de compoziție, dând frâu liber imaginației alături de prietenii de la Joyplace – Centrul de zi pentru recuperarea copiilor cu dizabilități. 

Joyplace vine la Clubul CMU împreună cu arhitecta Adela Antoniu de la Asociația de la Asociația Umanitară Marta Maria. Vom petrece 2 ore de primăvară într-un spațiu prietenos, accesibil, în cadrul unui atelier de compoziții potrivit oricărei vârste și abilități, fiind adaptat de la foarte simplu la foarte complex. 

Așteptăm persoane cât mai diverse, copii, tineri, adulți, cu dizabilități fizice, neurocognitive, tulburări de dezvoltare, dar și fără dizabilități reglementate, să se joace și să învețe împreună, într-un spațiu prietenos și accesibil. Credem că, prin expunere la diversitatea umană de la vârste cât mai mici, creștem empatia și scădem prejudecățile. 

Ne întâlnim la sediul AMAIS (Splaiul Unirii 160, colț cu Strada Abatorului). Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate, așa că înscrie-te completând formularul de mai jos.

Intrarea se face la nivel, de pe Strada Abatorului, spațiul dispune de rampă de acces cu balustradă, toaletă adaptată utilizatorilor de scaun rulant, hărți tactile ale spațiului. Poți consulta facilitățile de accesibilitate pentru spațiu la acest link: http://tinyurl.com/3bubr6hu

Joyplace este unul dintre proiectele Asociația Umanitară Marta Maria, în parteneriat cu Asociația VREAU ȘI EU SĂ MERG, care vine în sprijinul copiilor cu dizabilități neuro-psiho-motorii și tulburări de dezvoltare în scopul de ameliorare, redobândire şi/sau menţinere a capacităţilor fizice, psihice şi senzoriale încât să le asigure copiilor, cu vârste cuprinse între 3-18 ani, abilități necesare pentru o viaţă independentă

Evenimentul face parte din Clubul CMU, un program AMAIS, susținut de PAID România. La Clubul CMU creștem incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități și reducem prejudecățile asociate dizabilității, generând un spațiu intersecțional de dialog între categorii sociale și profesionale diverse.

+
Scrie-ne pe Whatsapp!