Atelier de origami pe nevăzute

Atelier de origami pe nevăzute

Pe 25 martie explorăm o nouă artă pe nevăzute – origami, arta împăturitului hârtiei! 👨‍🎨

✨ Mădălina Gheorghe și Antonia Groza ne vor ghida într-o experiență multisenzorială pe nevăzute și ne vor arăta cum putem să dăm viață hârtiei. 🌸

Provocarea artistică a zilei: reprezentarea mentală a unor obiecte și reproducerea lor bazându-ne doar pe simțul tactil și pe capacitatea de urmărire a unor indicații verbale. Ne vom activa simțurile și ne vom dezvolta creativitatea și atenția la detalii.

La atelier vom trece prin:

  • Prezentare temă și tehnici de lucru
  • Explorare senzorială a diferitelor forme geometrice, texturi și mirosuri
  • Crearea pe nevăzute a trei produse din origami cu tematică de primăvară

Atelierul are loc în spațiul de La Firul Ierbii (Splaiul Unirii nr. 160), vineri, 25 martie, între 18:00 și 20:00. Este un context de socializare, dezvoltare, și oricine ni se poate alătura.

Locurile sunt limitate la 8 participanți. Participarea este gratuită, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de aici – https://forms.gle/p4WXSMAn57b7j8sL9

Despre traineri:

🎀 Madalina: Am participat anul trecut la Școala CMU și mă bucur că voi fi, pentru prima dată trainer într-un domeniu ce mă pasionează: arta origami. Îmi place foarte mult să fac obiecte de artă handmade și să creez lucruri frumoase din ceva fragil.

🎨 Antonia: Fac parte din echipa AMAIS de peste 3 ani și mă pasionează orice ține de artă: de la pictură, fotografie și modelaj la origami.

________________________

Evenimentul face parte din proiectul Clubul de Mobilitate Urbană, o inițiativă a organizației AMAIS (www.amais.ro) susținută de Societe Generale European Business Services.

 

+
Scrie-ne pe Whatsapp!