Atelier de gătit pe nevăzute – Cheesecake

Antrenament pentru mesele de Crăciun la un atelier de gătit!

Vino pe 11 și 12 decembrie la un atelier de gătit pe nevăzute. Adică alături de persoane cu și fără dizabilități de vedere. Persoanele tipice (fără dizabilități reglementate) vor purta ochelari opaci ca să descopere cum e să gătești în absența văzului. Așa antrenăm și empatia pentru luna decembrie. 🎅

Vom învăța să gătim o rețetă specială de cheesecake, când vom fi ghidați de exploratorul – chef Mariana Andrei. La final îți vom da și rețeta ca să o faci din nou pentru prieteni de sărbători.

Ce vom explora? Bazându-ne pe simțul tactil, vom învăța să sfărâmăm și să mixăm ingredientele, două abilități esențiale în procesul gătitului. După gătit, va urma o sesiune de socializare și cunoaștere. În final, fiecare își va împacheta prăjitura pentru a se bucura de ea acasă.

Atelierul are loc în spațiul de La Firul Ierbii (Splaiul Unirii nr. 160), între 11:00 și 14:00. Este un context de socializare, dezvoltare, și oricine ni se poate alătura.

Locurile sunt limitate la 8 participanți în fiecare zi. Participarea este gratuită, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos.

👨‍🍳 Despre trainer: Mă numesc Mariana Andrei, am terminat Liceul de Alimentație Publică și am experiență de peste 20 de ani în cofetărie și bucătărie internațională. Am terminat Facultatea de Psihologie și, vreme de câțiva ani, am lucrat cu copii cu deficiență de vedere și nu numai, în terapie. Îmi place să găsesc punctul comun al celor două domenii, gătit și terapie, și să-l pun în valoare.

❕ Conform legislației în vigoare, accesul participanților la evenimente este permis doar ✅ persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv ✅ persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în baza prezentării Certificatului Digital European COVID-19. Sunt exceptați de la prezentarea acestor documente copiii cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani, însoțiți de o persoană majoră care se află în una dintre situațiile prevăzute mai sus.

 

➡️ Organizatorii au obligația de a scana codul QR fără a reține niciun fel de date sau informații din certificatul verificat, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie.

________________________

Clubul este o inițiativă AMAIS și se aliniază cu viziunea noastră – fiecare are responsabilitatea de a crea o societate incluzivă. Schimb de abilități cu susținerea Societe Generale Global Solution Centre Romania.

+
Scrie-ne pe Whatsapp!