Atelier de gătit incluziv

Pe 10 și 11 iunie, pornim într-o călătorie culinară pe gustul tuturor.

Între 11:00 -14:00, vino să prepari alături de noi o salată grecească care să ne poarte direct pe tărâmurile lui Zorba. Mariana Andrei, îndrumătoarea-chef a atelierului ne va împărtăși secretele ei, ne va învăța să combinăm ingredientele pentru o salată ca la carte, să o asezonăm după gust și apoi să ne bucurăm de ea și de timpul petrecut împreună.

📍Atelierul are loc la sediul AMAIS (Splaiul Unirii 160, spațiul La Firul Ierbii):

🥗 sâmbătă, 10 iunie (11:00-14:00)

🥗 duminică, 11 iunie (11:00-14:00)

👉Alege ziua cea mai potrivită pentru tine, completând acest formular.

Locurile sunt limitate la 10 participanți în fiecare dintre cele două zile. În cazul în care numărul celor înscriși va depăși limita de 10, participanții vor fi selectați în ordinea înscrierii. Participarea este gratuită.

Atelierul este un context de interacțiune și socializare, la care ni se poate alătura oricine, indiferent de (diz)abilități. Punem la dispoziție ochelari opaci pentru cei fără dizabilități reglementate. Astfel, exersăm empatia și interacțiunea indiferent de abilități, activând și celelalte simțuri.

Trainerul-chef Mariana Andrei a început de mică să gătească dulciuri. Lua rețete de la bunicuțe și le testa acasă, în încercarea de a se destresa. După ani de lucrat în cofetăriile și bucătăriile unor mari hoteluri s-a născut băiatul ei, George și a hotărât să se înscrie la facultatea de Psihologie ca să îi înțeleagă mai bine nevoile. A învățat tehnici și metode care să-l ajute pe George în drumul lui spre independență ca persoană nevăzătoare. Astfel, a apărut ideea de a deveni trainer de gătit pentru persoane cu deficiențe de vedere. A început prin dezvoltarea îndemânării lui George în bucătărie cât să nu fie un pericol pentru el, apoi a învățat tehnici de predare legându-se la ochi. Mariana simte că prin aceste ateliere dezvoltă și înțelege simțurile noastre, care sunt, zice ea, niște daruri de care trebuie să fim tot mai conștienți.

Evenimentul face parte din proiectul Clubul de Mobilitate Urbană, un proiect AMAIS susținut de Societe Generale Global Solution Center România.

Prin completarea formularului de mai jos, îți dai acordul de a fi contactat de cineva din echipa AMAIS pentru detalii legate de participarea la atelier și îți dai acordul cu privire la prelucrarea datelor tale personale din categoriile menționate aici: https://tinyurl.com/2p8h6uu5

+
Scrie-ne pe Whatsapp!