Atelier de ceramică pe nevăzute

Atelier de ceramică pe nevăzute – modelaj inspirat de universul vegetal

Primăvara ne aduce un nou atelier de ceramică pe nevăzute! 🌸

Pe 20-21 martie vă invităm la un context comun de socializare între tipici și nevăzători, în care, îndrumați de trainerul nostru Roxana Bâră, veți avea ocazia să vă creați propriul obiect decorativ explorând texturi, forme și structuri vegetale.

De data aceasta atenția tactilă ne va îndrepta către înțelegerea cât mai fidelă și detaliată a unor elemente din natură pentru a o reproduce în ceramică, prin modelare. Vom avea de urmărit proporțiile, textura, forma astfel încât să obținem, la final, un obiect cât mai aproape de realitate. Interpretările artistice personale sunt încurajate!

Atelierul are loc în spațiul de La Firul Ierbii (Splaiul Unirii nr. 160),  în  data de 20 și 21 martie, între 14:00 și 17:00. Este un context de socializare, dezvoltare și oricine ni se poate alătura.

Participarea este gratuită, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos.

Locurile sunt limitate la 8 participanți în fiecare zi, așa că nu ezita să completezi chiar acum. Pentru siguranța tuturor, respectăm regulile de distanțare fizică și igienă și măsurile de siguranță necesare.

Despre trainer:

Roxana este arhitect și de 6 ani construiește o realitate ceramică prin care interacționează cu lumea pentru a îi ajuta pe oameni sa fie mai atenți la ritualurile lor zilnice și mai bucuroși de întâlnirile cu obiectele care îi înconjoară.

________________________

Clubul este o inițiativă AMAis și se aliniază cu viziunea noastră – fiecare are responsabilitatea de a crea o societate incluzivă. Schimb de abilități cu susținerea Societe Generale European Business Services.

+
Scrie-ne pe Whatsapp!