AMAIS te invită la film

📽️ Vineri, 27 octombrie, de la 19:00-21:00, te invităm la proiecția „Oameni de treabă” în regia lui Paul Negoescu. Evenimentul va avea loc la sediul AMAIS (Splaiul Unirii 160, București) și este deschis tuturor persoanelor care își doresc să vadă un film cu prietenii și să cunoască persoane cât mai diverse.

🍿 Ne dorim mai multe evenimente culturale accesibile în care persoane cu și fără dizabilități să petreacă mai mult timp împreună, așa că testăm ideea unui cineclub incluziv, cu atmosferă relaxată și popcorn proaspăt scos din cuptor. Vrei să vii?

Persoanele nevăzătoare vor putea urmări filmul cu descrierea audio făcută de Fundația Cartea Călătoare, prin aplicația MovieReading, ascultând descrierea în căști. Persoanele hipoacuzice vor putea urmări subtitrarea pusă la dispoziție de Netflix, care nu redă și sunetele de fundal. Avem rampă de acces, toaletă adaptată și punem la dispoziție căști antifonice pentru cei sensibili la sunete puternice. 

Oameni de treabă – trailer

Sinopsis: Ilie, un fost polițist de oraș, în vârstă de aproape 40 de ani, s-a mutat într-un sat de graniță din nordul României. El încearcă să-și găsească liniștea și rostul, visând să aibă o livadă proprie, și își umple timpul gestionând conflicte minore la barul local, ignorând în mare parte faptele îndoielnice ale primarului, precum și alte lucruri dubioase care se întâmplă în sat. Însă, atunci când o crimă tulbură mersul lucrurilor, Ilie încearcă să devină ce nu a fost niciodată: justițiarul care arestează toți vinovații.

Evenimentul face parte din CMU Club Comunitar, un program AMAIS. 

+
Scrie-ne pe Whatsapp!