CMU Talks – Siguranța în online, există?

Joi, 27 ianuarie, de la 19:00-21:00, te așteptăm la o discuție cu tema: „Siguranța în online, există?”. Alexandru Cucu, programator nevăzător și Tech lead AMAIS, va împărtăși despre cum ne păstrăm informațiile personale în siguranță în mediul digital.
Vom vorbi despre:
◾ Cum ne protejăm când facem cumpărături online
◾ Pașii pentru securizarea unui cont
◾ Cum alegem parolele și cum le păstrăm în siguranță

Discuția este un context de socializare și oricine se poate alătura. Încurajăm persoanele tipice (fără dizabilități reglementate) să se lege la ochi pe durata activității, ca formă de a dezvolta empatie față de participanții nevăzători.

Despre moderator:

🧑‍💻 Alexandru Cucu este absolvent al Facultății de Matematică Informatică din cadrul Universității București. Este programator într-o companie de IT, specialist în accesibilitate.

Alex folosește cititorul de ecran, instrument creat special pentru nevăzători, atât în scop profesional pe Windows, pentru a dezvolta diverse aplicații software, cât și în mobilitate pe iPhone, pentru aplicații specifice nevăzătorilor sau destinate publicului larg.

Susține incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități prin implicarea în diverse inițiative. A vorbit la TedX Unibuc despre cum creăm punți în construirea unei societăți incluzive, aici: https://www.youtube.com/watch?v=giA51dtfEuM….


Clubul de Mobilitate Urbană este o inițiativă AMAIS și este susținut de Societe Generale Global Solution Centre.
Participarea este gratuită. Locurile sunt limitate și numărul maxim de participanți este de 30. Înscrie-te și rezervă-ți locul aici:

+
Scrie-ne pe Whatsapp!