Clubul CMU te invită la patinoar

Patinăm pe gheață chiar și-n aprilie! Hai și tu cu noi.

Luni, 29 aprilie, de la 21:00, ne dăm iar întâlnire pe gheață. Prietenii de la Cotroceni on Ice, singurul patinoar din București deschis tot timpul anului, ne sunt alături să facem din patinat o tradiție a Clubului CMU. 

Vino și tu de la ora 20:45 la intrarea în Afi Cotroceni (intrarea Starbucks), pentru ca la 21:00 să fim deja pe gheață. Pentru a ne distra în siguranță, citește regulamentul patinoarului. Așteptăm persoane cât mai diverse, cu dizabilități intelectuale și/ sau fizice, seniori/ tinere/ persoane fără dizabilități reglementate, oricine dornic de o oră de patinat la final de martie. Accesul pe gheață este permis și utilizatorilor de scaunul rulant. 

Intrarea pe gheață este gratuită, în limita locurilor disponibile, așa că tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos pentru a-ți asigura locul pe gheață.

Evenimentul face parte din Clubul CMU, un program AMAIS, susținut de PAID România. La Clubul CMU creștem incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități și reducem prejudecățile asociate dizabilității, generând un spațiu intersecțional de dialog între categorii sociale și profesionale diverse.

 

+
Scrie-ne pe Whatsapp!